Bartosz Budzyński

Bartosz Budzyński

zwycięzca Konkursu w 2014, obsługa cateringowa
Paweł Rozmiarek

Paweł Rozmiarek

obsługa cateringowa
Robert Echaust

Robert Echaust

obsługa cateringowa
Paweł Wojtysiak

Paweł Wojtysiak

obsługa cateringowa
Paweł Spodzieja

Paweł Spodzieja

obsługa cateringowa
Maciej Grubman

Maciej Grubman

obsługa cateringowa
Tomasz Zdrenka

Tomasz Zdrenka

obsługa cateringowa
Marcin Antoniewski

Marcin Antoniewski

obsługa cateringowa
Agnieszka Ochniak

Agnieszka Ochniak

obsługa biurowo-medialna
Jakub Ignyś

Jakub Ignyś

zwycięzca Konkursu w 2015, gospodarz Konkursu w 2018 roku
Miłosz Czajka

Miłosz Czajka

obsługa medialna Event Soud
Bartosz Dziamski

Bartosz Dziamski

produkcja filmowa i fotograficzna
Jakub Pindych

Jakub Pindych

autor logotypu Konkursu, fotograf
Agnieszka Jachimczyk / Krystian Lewkowicz

Agnieszka Jachimczyk / Krystian Lewkowicz

oprawa graficzna Drukarnia Interak / fotografia
Tomasz Różański

Tomasz Różański

gospodarz Konkursu w roku 2014
Andrzej Klimek

Andrzej Klimek

gospodarz Konkursu w roku 2017
Maciej Barton

Maciej Barton

gospodarz Konkursu w 2019
Marta Klepka

Marta Klepka

konferansjer
Ks. Adam Kosmala

Ks. Adam Kosmala

kapelan Konkursu
Anna Dembińska

Anna Dembińska

obsługa kelnerska z ramienia ZSG w Poznaniu
Paweł Mieszała

Paweł Mieszała

cukiernik, autor motylkowego tortu w latach 2014, 2018
Ewa Drzewicka

Ewa Drzewicka

cukiernik, autor motylkowego tortu w latach 2016, 2017, 2018
Marcin Budynek

Marcin Budynek

konferansjer, juror, fundator nagród
Witold Wróbel

Witold Wróbel

opiekun merytoryczny Dziedzictwo Kulinarne Wielkopolski
Agnieszka Pawlikowska

Agnieszka Pawlikowska

pomoc w organizacji kokursu
Paweł Salamon

Paweł Salamon

zwycięzca konkursu w 2016, opiekun konkursu,
Kasia Szopka

Kasia Szopka

fotografia